Fotoudstilling om Høje GladsaxeLiv på Gladsaxe Rådhus

Haraldskirkens præst Morten Miland Samuelsen holdt udendørs pinsegudstjeneste over teksten, der er lagt ind i billedet. Foto: Jesper Plambech.

I maj og juni 2018 gennemførte 29 aktører projektet Høje GladsaxeLiv omkring Kirketorvet i Høje Gladsaxe. I løbet af maj og juni blev der bygget hængende have ved Høje Gladsaxe Bibliotek, krydderurtebede ved Haraldskirken, som beboerne måtte tage af, et udendørskøkken med en firesidet grill og udendørdshåndvask.

Haraldskirken afholdt udendørs gudstjenester, sing-along/play-along-koncert for børn og voksne og højskolesang. Grønnemoseskolens femte klasser lavede selv papir af forskellige slags blendede grøntsager. Derefter lavede de papmachéfigurer af dem.

Der var et Åbent Hus-arrangement med alle de deltagende foreninger og institutioner.

Det hele kulminerede med fernisering med deltagelse af borgmester Trine Græse, teatergruppen Mungo Park, de unge musikere UNiG Musik samt Fair Play.

Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxe var inviteret til at fotografere begivenhederne og afholde en fotoudstilling bagefter. Efter at have være på Gladsaxe Hovedbibliotek i august er den indtil den 24. september på Gladsaxe Rådhus i forhallen. 

Fik du ikke set udstillingen på Hovedbiblioteket, så har du nu en chance på rådhuset. 

Åbningstid

Mandag til onsdag kl. 10-14, torsdag kl. 10-18 og fredag kl. 10-14.

Du kan læse mere om udstillingen her.

Fra ferniseringen af fotoudstillingen om Høje GladsaxeLiv

Den 16. august 2018 var der fernisering af Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxes fotoudstilling om Høje GladsaxeLiv på Gladsaxe Hovedbibliotek. Der blev holdt tale og serveret snacks. De besøgende tog snapshots af udstillingens billeder med deres smartphones. Denne 12 minutter lange video har Johnny Bjørnestad optaget og redigeret.