Kastellet

Mandag den 28. november 2016 var syv medlemmer fra klubben på Kastellet på Østerbro i København. Det var skyfrit, høj himmel, men ca. 2 grader. Det var perfekt vejr til en fototur.

Kastellet er en attraktion i international klasse. Det er et af Forsvarets markante historiske bygningsværker. Det blev anlagt i 1662-1664 som afslutning på Københavns bybefæstning. I dag fungerer Kastellet som en moderne arbejdsplads for flere hundrede mennesker i Forsvaret. Stedet er på én gang et museum, en militærby og en yndet turistattraktion. De smukke omgivelser i Kastellet samt en række arrangementer året igennem tiltrækker tusindvis af turister og borgere. Kastellet bliver af mange betragtet som et kulturelt åndehul. Du kan læse mere om Kastellet på kastelletsvenner.dk og Wikipedia

Du kan se vores udstillede fotos enten ved at afspille diasshowet øverst på siden eller ved at klikke på enkeltfotos herunder. Gør du det sidste, kan du klikke på det viste billede for at få det vist endnu større. Fotografierne er efterbehandlede i billedbehandlingsprogrammet Photoshop / Photoshop Elements. 

Her er bidragene fra deltagerne på fototuren.