Torsdag den 27. juli 2018 var 8 medlemmer af klubben på en spontan fototur til Frilandsmuseet ved Lyngby. Turen skete midt i hedebølgen i juli måned, hvor klubben holder sommerferie. Denne sommer var en rekordsommer for al den tid, der har været foretaget vejrmålinger i Danmark - siden 1874. Deltagerne er fra venstre: Per, John V, Lars, Karen, Li-Anne, Bjarne, Reza og Hugh.

Mandag den 26. marts 2018 var 12 af klubbens medlemmer på fototur til Christiansborg. Gladsaxes folketingsmedlem Mads Fuglede (V) viste os rundt. Han er historiker og meget vidende om Christiansborgs og Grundlovens historie. Han fortalte endvidere om, hvordan arbejdet på Christiansborg foregår og i Venstres folketingsgruppe i særdeleshed. Vi afsluttede dagen i Snapstinget. Fra venstre ses: Lars, Carsten, Hugh, Ole, Kai, Karen, Marcel, Li-Anne, Bjarne, Manja, Poul og Per. Foto: Lars Laursen.

Fra klubbens vinterfototur den 27. november 2017 til Hareskoven og Bøndernes Hegn ved Bagsværd. Deltagerne var: Lars Laursen, Marianne Godtfredsen, Jesper Plambech, Li-Anne Sørensen Andersen, Kai Andersen, Finn Aastrup og John Vedsegaard. Foto: John Vedsegaard.

Deltagerne Kurt, Mona, John V, Lars, Marcel, Per, Kai, Jesper, Carl, Karen og Ivana på fototuren i Forstbotanisk Have i Charlottenlund den 22. maj 2017. Foto: Kurt Jørgensen.

Fotogalleri

En hjemmevideo- og fotoklub viser naturligvis også en række af medlemmernes fotos og videoklip på sin hjemmeside. På denne side vises månedens billede, som vælges af medlemmerne. På undersiderne under menupunktet Galleri (se menulinjerne herover) fremviser en række af klubbens medlemmer nogle af deres fotos. Der er desuden en række fotoalbummer fra fototure, hvor flere klubmedlemmer har bidraget med fotos. Endelig er der også et videoalbum med videoklip, som er optaget på turene. 

Billederne er typisk efterbehandlede og beskårne i fotobehandlingsprogrammerne Photoshop og Photoshop Elements.

Du bedes respektere medlemmernes ophavsret til billederne og videoerne. Hvis du ønsker at benytte et foto vist på en af siderne, skal du henvende dig til klubbens formand Lars Laursen på e-mail lars.laursen1961@gmail.com, som derefter vil sætte dig i kontakt med klubmedlemmet, så I kan aftale vilkår for brug af billedet. 

Klik på navnene i undermenuen herover for at se de enkelte medlemmers fotoalbummer. Der er også temafotoalbummer fra en række af klubbens fototure.