Månedens billede for februar 2019

Klubmedlem Hugh Mayo er ansvarlig for februar måneds billede af to hejrer i parringsdans. Billedet blev taget meget hurtigt i Utterslev Mose ved Søborg, så beskæringen er ikke perfekt. Men motivet er godt. Derfor blev det valgt. Billedet blev valgt blandt 20 mulige.

Månedens billede for januar 2019

Klubmedlem Kalle (Carl Christian Lauridsen) står for januar måneds billede af vildheste. Billedet er behandlet i Photoshop. De fremmødte stemte og valgte dette billede blandt 28 mulige.

Månedens billede for november 2018

Klubmedlem Parviz Shahsavand er ansvarlig for november måneds foto. Det er Frederiksberg Slot med springvandet ved 22-tiden med 15 sekunders eksponering. Det er valgt blandt de fremmødte på klubbens billedvisningsdag i november. 

Frederiksberg Slot er et slot opført i italiensk barokstil på toppen af Frederiksberg Bakke på Frederiksberg. Slottet blev opført i 1699–1703 for Frederik 4. som kongefamiliens sommerslot. Arkitekten var Ernst Brandenburger.

Månedens billede for oktober 2018

Klubmedlem Karen Bjerggaard har leveret månedens billede. Det blev valgt blandt de fremmødte på klubbens billedvisningsdag i oktober. 

En af de sidste dage i løvfaldssommeren den 15. oktober 2018 deltog 12 medlemmer af klubben i fototuren til Aldershvile Slotspark i Bagsværd. 10 af dem er fra venstre: John Vedsegaard, Bjarne Damsgaard, Karen Bjerggaard, Marcel Dupont, Freddy Nielsen, Bo Jensen, Manja Hansen, Christian Frederiksen, Christian Rasmussen og Lars Laursen. De to andre er Marianne Godtfredsen og Jesper Plambech. Foto: Marcel Dupont.

Torsdag den 27. juli 2018 var 8 medlemmer af klubben på en spontan fototur til Frilandsmuseet ved Lyngby. Turen skete midt i hedebølgen i juli måned, hvor klubben holder sommerferie. Denne sommer var en rekordsommer for al den tid, der har været foretaget vejrmålinger i Danmark - siden 1874. Deltagerne er fra venstre: Per, John V, Lars, Karen, Li-Anne, Bjarne, Reza og Hugh.

Mandag den 26. marts 2018 var 12 af klubbens medlemmer på fototur til Christiansborg. Gladsaxes folketingsmedlem Mads Fuglede (V) viste os rundt. Han er historiker og meget vidende om Christiansborgs og Grundlovens historie. Han fortalte endvidere om, hvordan arbejdet på Christiansborg foregår i almindelighed og i Venstres folketingsgruppe i særdeleshed. Vi afsluttede dagen i Snapstinget. Fra venstre ses: Lars, Carsten, Hugh, Ole, Kai, Karen, Marcel, Li-Anne, Bjarne, Manja, Poul og Per. Foto: Lars Laursen.

Fra klubbens vinterfototur den 27. november 2017 til Hareskoven og Bøndernes Hegn ved Bagsværd. Deltagerne var: Lars Laursen, Marianne Godtfredsen, Jesper Plambech, Li-Anne Sørensen Andersen, Kai Andersen, Finn Aastrup og John Vedsegaard. Foto: John Vedsegaard.

Deltagerne Kurt, Mona, John V, Lars, Marcel, Per, Kai, Jesper, Carl, Karen og Ivana på fototuren i Forstbotanisk Have i Charlottenlund den 22. maj 2017. Foto: Kurt Jørgensen.

Fotogalleri

En foto- og videoklub viser naturligvis også en række af medlemmernes fotos og videoklip på sin hjemmeside. På denne side vises månedens billede, som vælges af medlemmerne. På undersiderne under menupunktet Galleri (se menulinjerne herover) fremviser en række af klubbens medlemmer nogle af deres fotos. Der er desuden en række fotoalbummer fra fototure, hvor flere klubmedlemmer har bidraget med fotos. Endelig er der også et videoalbum med videoklip, som er optaget på turene.

Billederne er typisk efterbehandlede og beskårne i fotobehandlingsprogrammerne Photoshop og Photoshop Elements.

Du bedes respektere medlemmernes ophavsret til billederne og videoerne. Hvis du ønsker at benytte et foto vist på en af siderne, skal du henvende dig til klubbens formand Lars Laursen på e-mail lars.laursen1961@gmail.com, som derefter vil sætte dig i kontakt med klubmedlemmet, så I kan aftale vilkår for brug af billedet. 

Klik på navnene i undermenuen herover for at se de enkelte medlemmers fotoalbummer. Der er også temafotoalbummer fra en række af klubbens fototure.