Kalles fotos

Carl Christian Lauridsen (også kaldet Kalle) er en mand med stor fototeknisk kunnen. Han kommer fra Nørresundby-egnen i Nordjylland og bor nu i Søborg. Han har arbejdet med fotos siden sin ungdom. Han har desuden undervist i klubben inden for fotorelaterede emner. Han har medvirket til at højne klubmedlemmernes forståelse for og kunnen ud i det digitale fotografi.

Han har sin egen hjemmeside, der viser nogle af hans fotos og noget om hans indstilling til og viden om fotos. Du kan se den her: www.fjordfotoryaa.dk. Hjemmesidens formål er visning af billeder fra livet omkring os, og hvad “os” gør med livet.

Kalle er desuden medlem af SDF - Selskabet for Dansk Fotografi. Han har deltaget i både nationale og internationale fotokonkurrencer.

Han er en meget aktiv fotograf med et smittende humør, som har taget rigtigt mange fotos i tidens løb. Det er svært kun at vælge nogle få fotos ud, men her er nogle stykker. Temaet er naturbilleder.

Du kan se hans udstillede fotos enten ved at afspille diasshowet øverst på siden eller ved at klikke på enkeltfotos herunder. Gør du det sidste, kan du klikke på det viste billede for at få det vist endnu større. Fotografierne er efterbehandlet i billedbehandlingsprogrammet Photoshop. 

God fornøjelse med dem!