Gladsaxedagen 2019

Herover ser du fotos fra Gladsaxedagen 2019. Se også side 2 (klik nederst på siden).

Lørdag den 24. august 2019 kl. 13-22 afholdt Gladsaxe Kommune og en lang række foreninger i fællesskab Gladsaxedagen ved Rådhuset i Buddinge.

Seniorfoto- og Videoklub stillede op i telt nr. 21 ved arrangementet i tidsrummet kl. 13-17. Teltet var på Søborg Hovedgade på samme side som Rådhuset. 

DMI havde lovet 23 grader, blå himmel og 2 sekundmeter, men det føltes mere som 28 grader. Vi er taknemmelige for vejret på dagen, hvilket betød at mange mennesker kom forbi det lukkede gadeafsnit, selvom man kunne have frygtet, at alle var taget til stranden eller i sommerhus. 

Mange kom til vores stand. Vi flyttede bordet ud på gaden for at møde gæsterne dér. De fik en snak om klubbens aktiviteter, vi hørte om deres foto/videohistorie og de fik stukket en brochure eller to i hånden.Hvad laver vi i klubben?

 • Vi kommer ikke kun for at drikke kaffe! Vi dygtiggør os også. Vi har derfor afholdt en række foto- og videorelaterede kurser i tidens løb og vil også komme til at gøre det fremover. Dygtige medlemmer blandt os afholder kurser og workshops, men vi har også haft foredragsholdere ude fra til at komme og belære os.

 • Vi afholder fototure.

 • Vi har et mødelokale, hvor vi ofte sidder med vores bærebare pc'er for at vise og redigere foto og video.

 • Vi har også et atelier og værksted til optagelse af portrætfotos og udfærdigelse af passepartoutfotos. 
   
 • Vi tilbyder socialt samvær - bl.a. serveres kaffe, the, kildevand og undertiden kage. Vi har julefrokost i december. 

 • Fra 7. oktober 2019 starter en længere række kursusdage om foto- og optageteknik, portræt- og panoramafoto og meget mere. Kurset bliver afholdt ca. hver 14. dag gennem efteråret og vinteren. 

 • Du indbydes til at komme i klubben og være med. I vores folder kan du læse mere om klubben.
   
 • Læs vores ugeprogram her.

Du kan se mere om Gladsaxedagen på:

Gladsaxe Kommunes hjemmeside
Gladsaxe Kommunes Facebook-begivenhed
Seniorklubbernes hjemmeside