Artikel om fotoudstillingen om Høje GladsaxeLiv i Gladsaxe Bladet tirsdag den 14. august 2018. Ferniseringen fandt dog sted kl. 15-16 og ikke som skrevet i artiklen kl. 15-19. 

Se ferniseringen af Høje GladsaxeLiv-udstillingen på Gladsaxe Hovedbibliotek

Den 16. august 2018 var der fernisering af Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxes fotoudstilling om Høje GladsaxeLiv. Der blev holdt tale og serveret snacks. De besøgende tog snapshots af udstillingens billeder med deres smartphones. Denne 12 minutter lange video har Johnny Bjørnestad optaget og redigeret.

Fotoudstillinger om Høje GladsaxeLiv

I dagene fra 12. maj til 8. juni 2018 var Høje Gladsaxe Kirketorv fyldt med liv og glade dage. Der var gospelkoncert, åben kirke, skattejagt med vikinger, papirfremstilling for børnene, madlavning i et udekøkken og der kunne lyttes til musik og meget mere. 

Du kunne plante krydderurter, fremstille papir og lave mad sammen med tre kunstnere og dine naboer fra Høje Gladsaxe. Der var højt til loftet og kun fantasien satte grænserne, da de tre kunstnere gik i gang sammen med jer. Mange af jer var med til at sætte jeres præg på pladsen – og nød den gode mad imens.

Alle kunne være med – børn, unge som ældre.

Fredag 8. juni kl. 16 var beboerne inviteret til fernisering af Kirketorvet sammen med borgmesteren, hvor man kunne se resultatet af alle Høje GladsaxeLivs spændende workshops.

Der var fire store aktivitetsdage: 25. og 26. maj og 1. og 2. juni.

Kunstner Jesper Aabille afholdte madevents i et udekøkken med urban pizzaovn på Kirketorvet.

Udekøkkenet var et kunstnerisk samarbejde med de unge fra UNiG Fairplay, og der foregik i dagene sociale madarrangementer for alle aldersgrupper, hvor alle kunne byde ind med ingredienser og lave mad i fællesskab under åben himmel.

I forbindelse med kunstner Lisbeth Banks arbejde med elever fra Grønnemose Skole afholdtes der offentlige værkstedsdage. Man kunne være med til at fremstille papir af organiske materialer, som enhver husholdning producerer, f.eks. gulerodstoppe og kartoffelskræller. Papiret kunne man bruge til at lave forunderlige og anderledes skulpturer.

Kunstner Peter Rørbæk introducerede til haverne i området omkring pladsen og trapperne i Høje Gladsaxe. Særligt lørdag 26. maj fra kl. 11 var der åbent hus i området omkring Kirketorvet.

Her kunne du besøge Seniorklubberne, og Film- & Videoklubben havde filmfremvisning fra jazz, rock og popkoncerter. Ernst Halle spillede og sang populær musik. Mungo Park-teateret kommer med en stand på torvet. Man kunne kigge ind hos Beboerhuset Pulsen, UNiG Fairplay og Haraldskirken og høre om, hvad de lavede.

På biblioteket kunne du gå på opdagelse i udstillingen ”Havets hemmeligheder – i vikingernes fodspor på havets bund” og få information om bibliotekets mange tilbud.

Fotoudstillinger om Høje GladsaxeLiv

Seks fotografer fra klubben har sneget sig rundt mellem ansatte, gæster og frivillige de mange åbningsdage i maj og juni.  Det er der kommet en fotoudstilling ud af. 

Fra mandag den 13. august til fredag den 31. august udstillede Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxe en række af disse fotos i forhallen på 1. sal på Gladsaxe Hovedbibliotek.

Der var fernisering af udstillingen på Gladsaxe Hovedbibliotek torsdag den 16. august kl. 15-16. 

Kom og se udstillingen og forstå, hvad projektet Høje GladsaxeLiv gik ud på - der er både fotos og fortællende tekst.  

Og fra tirsdag den 4. september til mandag den 24. september vistes fotoudstillingen igen - denne gang i Gladsaxe Rådhus' forhal. Her er du også velkommen til at komme og se 48 fotos med forklarende tekst. Der er åbent på rådhuset mandag til onsdag kl. 10-14, torsdag kl. 10-18 og fredag kl. 10-14.

I november 2018 vises udstillingen i det store kælderlokale i Haraldskirken i Høje Gladsaxe. 

Sæt kryds i kalenderen for at se udstillingen!

Fotos fra Høje GladsaxeLiv

Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxe deltog i Høje GladsaxeLiv. Seks af fotoklubbens medlemmer har taget fotos af begivenhederne og viser nogle af dem på undersider her (klik på en underside for at se en dags fotos i menulinjen herover). 

Se fotos fra Høje GladsaxeLiv taget af klubbens medlemmer her:

Torvegudstjeneste fredag den 18. maj 2018.

Kreativ lørdag i Haraldskirken den 19. maj 2018.

Pinsegudstjeneste i det fri søndag den 20. maj 2018.

Forberedelser til senere begivenheder fredag den 25. maj 2018.

Forberedelser igen fredag den 1. juni 2018.

Sing-along og play-along i Haraldskirkens kælder lørdag den 2. juni 2018.

Festdag med ferniseringen af HøjeGladsaxeLiv den 8. juni 2018 med borgmesterens tale, Mungo Park og unge, der spillede musik.