Høje GladsaxeLiv: Forberedelser 1

Der en mængde ting, der skal op at stå for at der kan laves mad i udekøkkenet på Torvet. Dette blev forberedt med bl.a. tømrerarbejde og maling af borde fredag den 25. maj 2018, som en forberedelse til Åbent Hus-dagen den følgende dag for de deltagende foreninger og institutioner i Høje GladsaxeLiv-projektet.

Klubmedlemmerne Karen Bjerggaard, Bjarne Damsgaard og formand Lars Laursen var alle til stede for at fotografere begivenhederne. 

Ugen efter vil der blive opsat altankasser langs trappen op til Høje Gladsaxe Bibliotek. En kunstner sørger for dette i samarbejde med biblioteket og Haraldskirken. Det er bl.a. et eksperiment i om Høje Gladsaxe kan blive fredeligere ved kunstnerisk udsmykning. Det har man erfaring med andre steder.  

Arrangementet var en del af de mange aktiviteter i forbindelse med Høje GladsaxeLiv-projektet, som blev arrangeret af Høje Gladsaxe Bibliotek og VoresHG i fællesskab med foreninger i Høje Gladsaxe, Seniorklubberne, Grønnemoseskolen, Haraldskirken, Pulsen, Ungdomsklubben FairPlay og Mungo Park.